BRA SAKER ATT VETA

BRA SAKER ATT VETA INNAN DU KOMMER PÅ EN BEHANDLING TILL MIG

Om det är första gången som du kommer på behandling till mig så kan det vara bra att veta att det förekommer väldigt mkt olja i de flesta behandlingar som jag erbjuder. Så det kan vara bra att du inte välja de finaste underkläderna att ta på dig.
Det finns tillgång till att duscha hos mig efter behandlingen och duschgrejer finns på plats, så som: duschcreme, shampoo, balsam, hårborste och en ren handduk.

Det är en portkod för att komma in till mig, den lämnar jag ut till dig när du bokar din behandling. Alternativt om du har bokat via bokadirekt på nätet, så får du koden i påminnelse-smset dagen innan!

Efter en ayurvedisk massagebehandling kan det vara bra att kunna ta det lugnt, jag rekommenderar dig därför att försöka boka en tid hos mig, där du kan unna dig att ta det lugnt efteråt.

Betalningsmetod jag använder mig av är Swish, skulle inte det passa så hör av dig till mig via mail.

Varmt Välkommen på behandling hos mig – Ayurveda by Malin