Om Mig

Ayurveda by Malin, massage, behandling

Mitt namn är Malin Lindström och jag har mitt företag i Örnsköldsvik vid namn Ayurveda by Malin. Hälsa och kost är något som länge varit ett stort intresse hos mig. Men det var först när jag kom i kontakt med Ayurvedan som jag på riktigt började ta hand om mig själv och kunde balansera min egen kropp och verkligen få en bättre hälsa.

Ayurveda är en fantastisk kunskap, som jag fått ta del av och som man på ett så enkelt sätt kan hjälpa sig själv och andra människor till ett bättre välmående.

En ayurvedisk massagebehandling är en väldigt bra start på att träna upp din medvetenhet och att få uppleva full närvaro och återställa kroppens balans.

Jag är diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare och ayurvedisk massör och har arbetat med det sedan 2013
Utbildningen gick jag på Skandinaviska Institutet, Ayurveda Akademin i Stockholm, hos Johan Ljungsberg och Dr. Vinay Vora.

Oljemassage

7 positiva effekter

-01

Massage stödjer immunförsvaret så att vår kropp lättare kan stå emot sjukdomar.

-02

Massage gör att stressen minskar och värt välbefinnande ökar.

-03

Blodcirkulationen och lymfcirkulationen gör att trötthetsgifter drivs bort t.ex. när man har trötta muskler i samband med någon idrottsutövning och vid hårt arbete.

-04

Massage motverkar muskelspänningar som ofta uppstår i våra kroppar t.ex. i nacke, huvud, skuldror, armar och ryggen.

-05

Massage har en lugnande effekt på kroppens nervsystem vilket gör att vårt blodtryck sjunker och man blir väldigt avslappnad av massage.

-06

Oxytocin frigörs vid massage, som är ett lugn och ro hormon.

-07

Vi får en ökad smidighet och rörlighet i muskler och leder.